Sfaturi pentru o igiena intima corecta

Sfaturi pentru o igiena intima corecta

Tu folosesti produse special concepute pentru igiena intima?

Alegi cu atentie cremele si fondul de ten pe care le folosesti. Pierzi si cate o ora printre rafturile cu lotiuni de corp pana descoperi aromele care te cuceresc. Incerci geluri de dus felurite pana dai de textura si parfumul care ti se potrivesc. Iti place sa te rasfeti si sa ai grija de pielea ta.

Stiai insa ca este important sa acorzi aceeasi atentie si atunci cand alegi produsele pentru igiena intima? Si asta pentru ca multe dintre produsele pe care le folosesti pot irita uretra si pot duce la instalarea unei infectii. De exemplu, sapunurile obisnuite pot afecta pH-ul vulvei si pH-ul vaginal. Majoritatea au un pH cuprins intre 8 si 10, ceea ce este un pH mult mai mare decat pH-ul vaginal si al zonei intime externe, multe femei acuzand mancarimi, iritatii, roseata sau un disconfort evident dupa utilizarea acestor tipuri de produse.

Foloseste produse special concepute pentru igiena intima

Pentru ingrijirea zilnica, iti recomandam Uractiv 21 Intimate Wash, ce contribuie la mentinerea echilibrului natural al zonei intime externe. Uractiv 21 Intimate Wash calmeaza iritatiile si reface mucoasa genital, reduce senzatia de disconfort si mirosul neplacut, asigura pH-ul optim de 3,5 si mentine echilibrul florei genital.

Daca te confrunti cu o infectie urinara, atunci iti recomandam Uractiv Forte Intimate Wash, special conceput pentru ingrijirea zonei genitale externe, in perioada tratamentului infectiilor urinare si ginecologice.

Mastrelle® Flora Plus, capsule vaginale Mastrelle® Flora Plus, capsule vaginale
Mastrelle® Flora Plus, capsule vaginale este un produs bazat pe un complex prebiotic activ, vitamine şi acid hialuronic. Datorită compoziţiei complexe, Mastrelle® Flora Pus scade şi echilibrează pH-ul vaginal la valoarea fiziologică (pH < 4,5). Complexul prebiotic furnizează nutrienţi ce stimulează creşterea lactobacililor şi refacerea biofilmului protector, împidicând creşterea bacteriilor patogene şi a fungilor de tip Candida. Vitamina E şi acidul hialuronic formează un film cu proprităţi hidratante şi regenerante, având ca rezultat ameliorarea mâncărimilor, iritaţiilor şi usturimii.
Mastrelle® Flora Plus, dus vaginal Mastrelle® Flora Plus, dus vaginal
Mastrelle® Flora Pus, dus vaginal este un produs cu actiune delicata de curatare intravaginala, cu rol de echilibrare a florei si a pH-ului vaginal, indepartand totodată secretiile patologice de origine vacteriana si mirosul neplacut. Mastrelle® Flora Pus, dus vaginal amelioreaza rapid si eficient mancarimile, arsurile, echilibreaza pH-ul si regenereaza epiteliul vaginal dupa ciclul menstrual, elimina secretiile sau rezidurile de geluri contraceptive dupa contactul sexual.