Afla usor daca intri la menopauza

Afla usor daca intri la menopauza

Cum afli usor daca intri la menopauza? Ti-am pregatit o solutie simpla de folosit acasa.

Simptomele menopauzei sunt multe si uneori confuze, iar solutia la aceasta problema pare greu de gasit. Pare ca bufeurile, transpiratiile nocturne, insomniile si nervozitatea au pus stapanire pe viata.

Menopauza este o etapa fireasca in viata fiecarei femei si apare de obicei intre 40 si 55 de ani. Din cauza schimbarilor hormonale, jumatate dintre femeile la premenopauza se confrunta cu o serie de tulburari somatice. Printre acestea se numara bufeurile, transpiratiile nocturne, tendinta de ingrasare, scaderea libidoului si atrofia vaginala.

Mai mult, dezechilibrul hormonal conduce si la tulburari psihice cum ar fi irascibilitate, plans facil, relatii interpersonale dificile, stari depresive.

Nici tulburarile cognitive nu sunt de neglijat, cele mai frecvente fiind modificari ale atentiei, memoriei si scaderea capacitatii de concentrare.

Cum afli usor daca intri la menopauza?

Pentru ca ne dorim sa te stim bine, iti recomandam o metoda simpla care sa confirme ca aceste simptome nu anunta altceva decat o etapa fireasca din viata: menopauza.

Mastrelle Meno test pentru menopauza este usor de folosit acasa, iar in maxim 5 minute stii daca menopauza este vinovata pentru bufeuri, transpiratii nocturne, insomnii si nervozitate.

Mastrelle Meno Test pentru menopauza se face usor, acasa, precum un test de sarcina.

Este cu adevarat de ajutor, asa-i?

Ce faci ca sa te simti bine la menopauza?

Daca testul pentru menopauza Mastrelle Meno iti indica faptul ca simptomele sunt specifice menopauzei, atunci iti recomandam si Mastrelle Meno I

In perioada de instalare a menopauzei, combinatia dintre extractele de Cimicifuga racemosa si Vitex agnus-castus are efecte pozitive asupra bufeurilor, transpiratiilor nocturne si tulburarilor de somn.

Extractul de Rhodiola rosea amelioreaza semnificativ anxietatea, stresul si alte stari emotionale negative, iar melisa induce instalarea unei stari de relaxare si calm, necesara restabilirii echilibrului emotional.

Vitamina B6 este deseori denumita vitamina „antistres” deoarece reduce efectele negative ale stresului asupra sistemului nervos, ajutand la reglarea somnului si a bunei dispozitii.

Poti afla informatii utile, sfaturi de la specialisti si solutii pentru aceasta etapa pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook Feminitate pura.

Produsele le puteti comanda de AICI.

Mastrelle® Meno I Mastrelle® Meno I
Mastrelle® Meno I este un supliment alimentar care calmeaza simptomatologia specifica menopauzei, pe baza de de extracte vegetale (Cimicifuga racemosa, Vitex agnus-castus, Rhodiola rosea, Melissa officinalis) si vitamina B6.
Mastrelle® Madame, gel vaginal Mastrelle® Madame, gel vaginal
Mastrelle® Madame 45+ contine izoflavone din soia si acid hialuronic ce asigura rehidratarea stratului superior al mucoasei vaginale. Aplicarea gelului vaginal Mastrelle® Madame 45+ ajuta la formarea unui film protector, rehidrateaza, asigura o buna lubrefiere si imbunatateste calitatea tesutului vaginal. Actiunea sa trofica se datoreaza extractului de soia concentrat si standardizat in izoflavone 40% si acidului hialuronic incorpórate intr-un gel-crema cu textura usoara, negrasa, sub forma unei emulsii ulei in apa.