Ce faci cand tusea nu-ti da pace?

Ce faci cand tusea nu-ti da pace?

Dintre toate simptomele racelii, tusea este cea care te chinuie cel mai mult si de care scapi parca cel mai greu. Intr-adevar, tusea este o experienta pe care multi dintre noi am vrea sa o evitam, in pofida faptului ca ea reprezinta de fapt un mecanism de aparare al organismului. Episoadele de tuse au scopul de a elibera caile respiratorii si de a proteja plamanii. Cu toate acestea, crizele de tuse persistente dauneaza grav sistemului respirator.

Recomandari de baza cand suferi de tuse

  • Evita sa iriti tractul respirator prin expunere la fum, praf, gaze si aer uscat sau prea rece.
  • Pastreaza camerele bine ventilate si foloseste un dispozitiv de umidificare a aerului pentru a preveni uscarea tractului respirator.
  • Odihneste-te suficient si evita stresul care nu este necesar pentru a ajuta corpul sa lupte cu boala si pentru a scapa de episoadele de tuse.
  • Asigura-ti necesarul de vitamine si minerale direct din hrana si lichide. Consuma in acest sens multe fructe si legume care sunt usor de digerat si pline de substante nutritive.

Tusea iti da batai de cap? Imunotus Forte ii vine de hac

Daca te confrunti cu o tuse productiva, Imunotus Forte iti este de ajutor.

Imunotus Forte combina in mod eficient 600 mg de acetil-cisteina naturala, extracte standardizate din flori si fructe de soc, frunze de cimbru-de-cultura si Vitamina C.

Acetil-cisteina contribuie la functionarea normala a sistemului respirator, actionand asupra fluidificarii si eliminarii mucusului in exces.

Cimbrul are proprietati antispastice, calmeaza tusea si durerile de cap, reduce inflamatia si desfunda nasul.

Vitamina C este unul dintre cei mai siguri si eficienti nutrient, afirma specialistii. Are proprietati imunostimulatoare si amelioreaza simptomele date de raceli.

Fructele si florile de soc au proprietati antivirale, actionand asupra virusului care a determinat viroza respectiva. Este foarte important acest beneficiu, intrucat peste 85% dintre infectiile virale sunt cauzate de virusuri.

Imunotus Forte este recomandat si copiilor, incepand cu varsta de 12 ani, si adultilor, avand un profil de siguranta ridicat si contribuind totodata la mentinerea sanatatii sistemului imunitar datorita ingredientelor naturale din compozitie.

Imunotus® Forte, plicuri Imunotus® Forte, plicuri
Imunotus Forte se prezintă sub formă de plicuri cu pulbere pentru solutie orală.
Imunotus®, capsule Imunotus®, capsule
Imunotus® capsule este un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii special conceput pentru a fi administrat la copii cu varsta peste 8 ani si adulti.