Protejeaza ficatul celor mici

Protejeaza ficatul celor mici

Parintii trecuti deja prin cateva episoade de viroze cu cei mici nu mai au nici un soc cand merg la farmacie cu reteta de la medicul pediatru si vad „muntele de medicamente”.

Stim bine ca atat banalele raceli, cat si afectiunile de o gravitate mai mare ca larigintele, bronsiolitele, pneumoniile necesita un numar mare de medicamente care pe moment sunt foarte utile, insa pe termen lung se pare ca pot interveni diverse probleme.

De exemplu, o viroza in care copilul ia paracetamol sau ibuprofen pentru scaderea febrei, urmata apoi de un episod de infectie respiratorie care presupune administrarea de antibiotic ii poate afecta ficatul.

Paracetamolul, de pilda, una dintre cele mai folosite substante pentru combaterea febrei si a durerii, este metabolizat de ficat, dar in doze mari sau in doze repetate frecvent devine toxic pentru ficat. O cantitate prea mare de paracetamol va depasi capacitatea ficatului de a-l metaboliza in conditii de siguranta. Tot ficatul va primi spre prelucrare si antibioticele si restul medicamentelor.

Tocmai de aceea trebuie sa fim extrem de precauti atunci cand administram medicamente copiilor chiar si pentru o simpla viroza si sa urmam intotdeauna indicatiile medicului pediatru.

Alinan Stoptoxin protejeaza ficatul celor mici

Atunci cand se intampla ca micutul tau sa urmeze un tratament cu paracetamol, ibuprofen, antibiotice sau medicamente antihelmitice este bine sa folosesti un hepatoprotector natural care sa ajute in acelasi timp la eliminarea toxinelor rezultate din prelucrarea asaltului medicamentos.

Alinan Stoptoxin este singurul hepatoprotector natural ce are in combinatie 2 extracte naturale standardizate: silimarina si colina.

Actiunea benefica a silimarinei din compozitia Alinan Stoptoxin se bazeaza pe doua mecanisme:

  • mareste capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, impiedicand procesul de acumulare a toxinelor in ficat
  • stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora.

Actiunea benefica a colinei din compozitia Alinan Stoptoxin contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati de organism.

Alinan Stoptoxin sustine ficatul in tratamentul cu antibiotice, ibuprofen, paracetamol, antiparazitare, protejand celulele hepatice fata de efectul nociv al substantelor medicamentoase.

Alinan Stoptoxin se recomanda incepand cu varsta de 1 an, astfel:

– 1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi,

– 4-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi,

– peste 7 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi.

Alinan Stoptoxin este singurul produs pentru copii ce ajuta la mentinerea sanatatii ficatului prin continutul de colina si silimarina. Acestea sunt cele mai cunoscute si mai bine studiate ingrediente destinate sanatatii ficatului si sunt sustinute nu doar de sute de studii clinice ce le confirma eficacitatea, dar si de utilizarea indelungata in spatiul european.

Alinan® Stoptoxin, sirop Alinan® Stoptoxin, sirop
Combinatie unica de colina si flavonoide cu un puternic efect antioxidant, recomandata pentru functionarea normala a ficatului si protejarea celulelor hepatice.