Pune tusea la colt!

Pune tusea la colt!

Fie ca este seaca sau productiva, acuta sau cronica, tusea creeaza un mare disconfort, mai ales copiilor. Un copil care tuseste, respira cu dificultate si nu se poate odihni, iar tusea devine un mare motiv de ingrijorare pentru parinti.

De altfel, tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care parintii merg cu copilul la medicul pediatru. Vestea buna este ca tusea poate fi pusa la colt si cu ajutorul unei substante active naturale: extractul uscat din frunze de iedera.

Efectele benefice ale iederei

Iedera celor frumoase sau Iarba-zanelor, cum mai este cunoscuta in popor, ajuta in caz de afectiuni pulmonare, precum bronsite, astm si tuse convulsiva.

Extractul din frunze de iedera este de ajutor datorita saponinelor (substante cu proprietati pneumo-active). Saponinele au următoarele efecte binefăcătoare asupra tractului respirator:

  • efect antiinflamator– agentii patogeni (virusuri, bacterii) sunt principalii factori care provoaca inflamarea mucoasei respiratorii; saponinele actioneaza impotriva agentilor patogeni, inhiband procesul inflamator;
  • lichefiaza mucusul– saponinele lichefiaza mucusul din bronhii, care poate fi eliminat mai usor prin tuse;
  • calmeaza tusea – pe masura ce mucusul se elimina, tusea se calmeaza si dispare treptat;
  • usureaza respiratia– datorita efectului de relaxare a musculaturii bronsice, caile aeriene ingustate se dilata si astfel se respira din nou mai usor.

Alinan® Imunotus® Iedera pune tusea la colt

Alinan® Imunotus® Iedera, sirop este un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii special conceput pentru a fi administrat la copii incepand cu cu varsta de 2 ani.

Alinan® Imunotus® Iedera, sirop contine ingrediente active naturale care contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Este indicat pentru fluidizarea secretiilor mucoase si favorizarea expectoratiei.

Mod de administrare:

Copii 2-4 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi;
Copii 5-7 ani: 5 ml de 2 ori pe zi;
Copii 8-12 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi.
Produsul poate fi administrat pana la 14 zile.

Alinan® Imunotus, sirop Alinan® Imunotus®, sirop
Alinan® Imunotus®, sirop este un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii special conceput pentru a fi administrat la copii cu varsta peste 2 ani.