N-aveai cum să reziști la Untold fără Emetix Hangover

N-aveai cum să reziști la Untold fără Emetix Hangover

Când zicem festival, zicem voie bună, râsete, frâu liber dat imaginației și amintiri de neuitat cu gașca de prieteni.

Și Fiterman Pharma a avut o Gașcă mare la Untold, înarmată cu energie pentru cele 4 zile și 4 nopți intense de festival. S-au zis bancuri, s-a râs, s-a cântat și s-a povestit la standul Emetix Hangover de la Untold.

Înainte cu o zi de festival, colegii noștri din mai multe colțuri ale țării: Iași, Bacău, București, Constanța, Timișoara, Arad și Cluj s-au strâns în capitala festivalierilor cu chef de distracție și multe surprize.

„Ce putem câștiga?”, era o întrebare des auzită lângă roțile cu premii. Am avut în sacul cu surprize Emetix Hangover, cu ingrediente active precum guarana, Vitamina C, ghimbir, Vitaminele B6, B5, B1, B2, care ajută la reenergizare, la reducerea oboselii și este indicat și pentru ameliorarea simptomelor de mahmureală, și pentru contracararea efectelor dăunătoare ale consumului de alcool.

We are The Magic Team Emetix Hangover

Numărul concertelor a fost greu de ținut, poate la fel și al shoturilor pentru unii. Însă, Magic Team Emetix Hangover a avut grijă să vină cu sursa de energie necesară pentru următoarele zile de festival. Sau cum ne place nouă să zicem: „Dimineți mai ușoare după nopțile epice”.

Trebuie să vă spunem: energia neîncetată ne-am luat-o și noi din plicurile Emetix Hangover și Bien Plus Energy Stick, asul din mânecă (sau din buzunar), acolo la nevoie pentru un boost de energie.

„Pe cine pupăm dacă ne pică KISS?”             

Am avut și muzică bună care să întrețină atmosfera, căci scena Retro cu melodii oldies but goldies se afla chiar în fața standului Emetix Hangover. Pe versurile lor am fredonat și am cântat împreună cu festivalierii. Mulți care veneau la roata Emetix Hangover și își aruncau ochii peste premiile pe care le puteau câștiga spuneau: „Sper să îmi pice Proposept, mă doare gâtul de aseară!”.

Alții veneau a doua zi cu prietenii să își încerce norocul, cu speranța să vor câștiga un Emetix Hangover sau un Bien Plus Energy Stick. Iar curiozitatea cea mai aprigă era „pe cine pupăm dacă ne pică KISS?”. Mare le era dezamăgirea când aflau că nu vor primi un pupic de la fetele noastre frumoase de la stand. Însă, au primit gel de duș și loțiune de corp din gama noastră, KISS sau, ca alternativă, aveau la dispoziție un coleg de-al nostru tare glumeț care era gata să sară în ajutor.

Te pune pe picioare, bro!

Atmosfera Untold a fost magică și colorată de ținutele nonconformiste ale untolderilor și de zâmbetele lor. Noi i-am așteptat cu mesaje pe tricouri, pe care le-am adunat de la festivalierii de la Electric Castle. „Ai nevoie de mine după o noapte epică”, „Ai să-mi mulțumești mâine dimineață”, „Te pune pe picioare, bro!” și „Nu reziști la Untold fără Emetix Hangover, frate!” i-au făcut să zâmbească cel mai tare.

Ediția aceasta, cel mai tare mesaj pe care l-am auzit a fost „Nu cunoști, nu exiști” și într-adevăr, experiența ta la festival ar trebui să fie nelipsită de Emetix Hangover și Bien Plus Energy Stick.

Am lăsat aici câteva frânturi din magia Untold 2022 de la standul Emetix Hangover. Abia așteptăm să ne revedem anul viitor cu surprize noi.

Pentru tine cum a fost experiența Untold?

BienPlus® Energy Stick, plicuri orodispersabile BienPlus® Energy Stick, plicuri orodispersabile
Bien Plus Energy Stick contine vitamina B6, vitamina B12, vitamina B3 si vitamina B5 care contribuie la reducerea oboselii si extenuarii precum si la functionarea optima a sistemului nervos. De asemenea, vitamina B5 creste capacitatea de concentrare si sustine performanta mentala.
Emetix® Hangover ed. Untold, plicuri Emetix® Hangover ed. Untold, plicuri
Emetix® Hangover contine un complex de ingrediente active naturale si vitamine care ajuta organismul sa-si mobilizeze resursele fizice si mentale in scopul functionarii la parametrii optimi.
Emetix®, comprimate Emetix®, comprimate
Combinatie unica dintre vitamina B6 şi extractul de ghimbir standardizat in gingerol.
Ghimbirul, un cunoscut condiment, este folosit si ca tonic digestiv. Prin continutul sau de gingerol, extractul de ghimbir grabeste propulsia continutului gastric spre intestine indepartand astfel una din cauzele ce contribuie la aparitia disconfortului abdominal dupa mesele copioase.
Vitamina B6 este binecunoscuta pentru actiunea sa benefica asupra sistemului nervos.