Despre noi

Peste 25 ani de experienta, peste 250 produse dezvoltate

Perseverența, pasiunea și dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea de peste 25 de ani și care, alături de principiile pe care ne-am angajat să le respectăm încă de la înființare, în 1995 – CALITATE, ECHIPĂ, DEZVOLTARE – ne-au transformat în cel mai dinamic producător român din aria medicala: producător de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare și dermatocosmetice.

În activitatea noastră suntem mereu inspirați de pacienți pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, punem întotdeauna preț pe inovație și cercetare, având o echipă formată din specialiști în vânzări, farmacie, medicină, biochimie, chimie și bioinginerie medicală. Împreună, am creat, dezvoltat și pus pe piață peste 250 de produse care acoperă 23 arii terapeutice. 

Iar povestea noastra nu are sfârșit. Pentru că viitorul ne va ține permanent conectați la ultimele tendințe din domeniul farmaceutic și medical pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții terapeutice.