Valori

Calitate

Pasiunea este unul dintre motoarele care ne pun in miscare; pasiunea, alaturi de cele 3 valori esentiale – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – ne definesc activitatea de peste 25 de ani. Aceste valori sunt cele care ne-au si asigurat reusita de-a lungul timpului: am creat singurul produs inovativ din clasa analgezicelor topice formulate si produse in Romania in ultimii zece ani, care a devenit si cel mai vandut analgezic topic conform datelor CEGEDIM din iulie 2014.

Respectam cele mai inalte standarde de calitate pentru fabricarea fiecarui produs, obtinand de-a lungul anilor certificare GMP, ISO 9001:2008 TUV AUSTRIA si ISO 13485:2012 TUV AUSTRIA HELLAS.

Calitate
Echipa
Echipa

Suntem o echipa formata din specialisti in diferite domenii, care creeaza calitate si care pune pret pe dezvoltare si inovatie.

• Reprezentanti in teren

Acoperim 42 de judete, la nivel national, printr-o echipa formata din peste 100 de reprezentanti dedicati, care mentin contactul direct cu profesionisti din domeniul sanatatii: medici de familie, medici specialisti, farmacisti si asistenti de farmacie.

• Reprezentanti telesales

Prin echipa de telesales asiguram promovarea produselor catre specialistii din domeniul sanatatii (medici si farmacisti), in zonele pe care colegii din teren nu le acopera.

• Specialisti in domeniu

Avem o echipa de specialisti in domeniul farmaceutic: farmacisti, medici, biochimisti, ingineri chimisti, bioingineri medicali si specialisti in marketing farmaceutic.

Dezvoltare

In cei peste 25 de ani de activitate, am investit continuu in cercetare si in tehnologie noua si performanta pentru a oferi pacientilor nostri produse inovative de calitate. Investim in tehnologie noua, performanta si in cercetare pentru a crea solutii terapeutice inovative, adecvate nevoilor pacientilor. In aprilie 2013, am inaugurat, in judetul Iasi, o noua facilitate de productie de peste 4000 mp, certificata GMP de catre ANDM.

In prezent, portofoliul nostru cuprinde peste 150 de produse cu adresabilitate pentru intreaga familie, din peste 15 arii terapeutice si sub 10 forme farmaceutice semisolide topice, lichide, solide orale.

Asiguram logistica produselor noastre la nivel national prin 4 puncte de distributie – Bucuresti, Iasi, Cluj si Dolj – si mentinem contactul permanent cu profesionistii din domeniul sanatatii printr-o echipa dedicata.

Dezvoltare